Υπηρεσίες

Τι προσφέρουμε

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ)

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του διαδικτύου. Επεκταθείτε σε νέες αγορές. Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων που συνδυάζει τα καταλληλότερα κανάλια διανομής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες: Μάρκετινγκ, Διαχείριση κρατήσεων, Διαχείριση εσόδων, Τιμολογιακή Πολιτική, Διαχείριση Φήμης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελίδα σας είναι το θεμέλιο της διαδικτυακής σας παρουσίας. Αποκτήστε μια λειτουργική, σύγχρονη ιστοσελίδα σε πολύ λογικό κόστος ή αναβαθμίστε την υπάρχουσα σελίδα σας (εάν είναι εφικτό). Σχεδιάζουμε κομψές, μοντέρνες και εύχρηστες ιστοσελίδες για ξενοδοχεία που εμφανίζονται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και παρακινούν τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση.

Υπηρεσίες: 100% responsive design,CMS, SEO ready, Webhosting, πιστοποιητικό SSL.

WEB HOTELIER

ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις σας μέσα από την ιστοσελίδα σας χωρίς να πληρώνετε υψηλές προμήθειες. Επωφεληθείτε από την πιο εξελιγμένη και διαδεδομένη μηχανή κρατήσεων στην Ελλάδα (πάνω από 2.500 ξενοδοχεία).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Δεν μιλάμε μόνο για όμορφες φωτογραφίες, μιλάμε για έναν τρόπο να απεικονίσουμε με έναν απλό τρόπο την εμπειρία διαμονής στον χώρο σας  με στόχο την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να διαχειριστούμε όλες τις πτυχές μιας φωτογράφισης ξενοδοχείου ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις απαιτήσεις.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επεξεργαζόμαστε από κοινού ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο σχέδιο μάρκετινγκ και πωλήσεων για το ξενοδοχείο σας με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις συνθήκες και τις προοπτικές της τοπικής και της ευρύτερης αγοράς.

Υπηρεσίες: Pre-opening, Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων.